BodyArt, treener Jaanika Tammearu

E 27.09.2021, 17:15
Golden Club
Spordialad
Fitness
Kontaktisik
Golden Club Tondi
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon
Kodulehekülg

Ajakava

BODYART® on holistiline keha ja meele treening, mis baseerub viiel hiina meditsiini elemendil. Elemendid väljenduvad treeningus energiafaaside ehk treeningosadena ja harjutused järgivad yin ja yang tasakaalu printsiipe. BODYART on omanäoline treeningkontseptsioon, kus harjutused on inspireeritud nii joogast, füsioteraapiast kui klassikalisest jõutreeningust ja kombinatsioonis hingamisega moodustavad nad tasakaalustava terviku.

Oled kogenud seljavalu? Istud palju ja eriti õhtuks on selg väsinud? Hommikuti on vahel tõsiselt raske ennast voodist püsti saada, sest selg annab tunda? Selg on nii oluline osa meie kehast, et kui selg valutab, siis ka üldine enesetunne kannatab. Kõige olulisem on terve selja jaoks liikumine ja liigutamine, võimlemine kui selline. Treeningus keskendume harjutustele, mis mõjuvad hästi seljale, parandavad liikuvust. Suurepärane treening, et sinu päev oleks valuvaba ja enesetunne hea!


Muu info

Treeningus osalemine on tasuta! Lisaks saad 5€se pääsmega osaleda Spordinädala raames teistes Golden Clubi rühmatreeningutes ning treenida jõusaalis.