Võrkpallivõistlus AkzoNobel CUP 2022

R 22.04.2022, 10:00
Paide E-Piim Spordihall
Spordialad
Saalivõrkpall
Kontaktisik
Robin Orgulas
Kontaktisiku telefon
Kodulehekülg

Ajakava

MANDAAT

Paide E-Piim Spordihoones alates kell 09.00-11.00. Mandaati esitada võistkonna ülesandmisleht. Mandaadist antakse toidutalongid, teatri piletid, ajakava, autasustamisleht, infoleht.

 

VÕISTLUS AKZONOBEL CUP

Võistlused toimuvad rahvaliigas ja meistriliigas kahes rühmas:

  • Rahvaliiga (väljakul 3 noormeest ja 3 neidu)
  • Meistriliiga (väljakul 3 noormeest ja 3 neidu)

Mängud toimuvad reedel, 22. aprillil alates kella 10.00 Paide E-Piim Spordihoones vastavalt ajakavale. Laupäeval, 23. aprillil, algavad kell 9.00 kohamängud.

 

VÕISTKONDADE KULTUURIÕHTU

Seekordseks kultuuriõhtuks on planeeritud teatri külastus Paide teatrisse (Pärnu 18, Paide) kus minnakse vaatama etendust „Esimene tants. Viimast korda“.

 

Tegemist on Paide Teatri ja Kanuti Gildi SAALi koostöös valmiva dokumentaalse tantsulavastusega, mis toob professionaalse meeskonna käe all lavale 10 inimest, kes on kõik vanemad kui 63 aastat. Kõlab pelutavalt? Aga ei peaks. Lavastuses on fookuses nimelt see, kuidas keha ajas muutub, kuidas see, mis 18-aastasele on lihtne on 79-aastasele väljakutse. Kõike raamib tants. Täpselt nagu meie eludeski. Mis rolli mängib tants inimese kujunemises? Millistel hetkedel me tantsime? Esimestest tantsudest lasteaias ja koolinoorte tantsupidudel, koolilõpuballideni ja reivideni, pulmavalsi ja presidendi vastuvõtuni! See on tants. See on lavastus, mis pole noor ega vana. See on inimlik. Lõbus. See on elu!
 

Lavastaja Henri Hütt ja dramaturg Jan Teevet, kunstnik Nele Sooväli ja helikunstnik Roland Karlson on loonud formaadi, mille muudavad unikaalseks need tavalised inimesed-tantsijad, kes on lavastusse leitud. Nende inimeste jutustused ja liigutused. Et õhtut koolinoortele põnevamaks teha, siis pakume tund enne etenduse algust kohtumist Paide Teatri kunstilise juhi Jan Teevetiga, kes tutvustab lavastuse sisu ja annab noortele kätte õiged võtmed lavastuse vaatamiseks.

Etendus algab kell 19.00. Palume garantiikirja märkida täpne arv teatrisse tulijaid, et pileteid ei jääks üle ega puudu.

 

MAJUTAMINE

Majutamiseks on erinevaid variante

Põrandamajutus 5€/in. Esimesele kahele võistkonnale võimalusega matisaalis.

Spordikeskuse hostel 12€/in. Kohti 15-le inimesele.

Paide SPA 24€/in (kahesed ja kolmesed toad). Sisaldab hommikusööki ja SPA külastuse võimalust. Voodikohti 49-le inimesele.

Tõru Hotell või Paide B&B majutus 28€/in, (ühesed, kahesed ja kolmesed toad). Sisaldab hommikusööki. Voodikohti 46+27-le inimesele.

Majutuse saadavust täpsustada projektijuhilt Robinilt (53044746, robin@koolisport.ee)!

 

TOITLUSTUS

Toitlustus toimub Paide E-Piim Spordihohoones. Igale võistkonnale jagatakse talongid vastavalt garantiikirjas olnud söögi soovijate arvule. Sööklas tuleb anda talong, mille alusel saab süüa.

Söögi ajad:

22.04 Reede

Lõunasöök                  13:00- 15:00

Õhtusöök                    16:00- 18:00

23.04 Laupäev

Hommikusöök            07:30- 9:30

Lõunasöök                  11:30- 14:00

 

AUTASUSTAMINE

Võistluste lõpetamine ja autasustamine toimub Paide E-Piim Spordihoones laupäeval pärast viimased mänge.

Karikate ja medalitega autasustatakse liigade kolme paremat võistkonda ja mängijaid.

Võistkondade parimaid ja üllatusmängijaid autasustatakse lõpetamisel medalitega. Autasustamislehed kogutakse Spordihoone administraatori lauale kohe pärast oma võistkonda viimast mängu.

Autasustamine toimub orienteeruvalt 13.30.

Autasustamisele mittetulnuile ei anta väljateenitud auhindu

 

KONTAKTISIKUD

EKSL projektijuht                  Robin Orgulas             - 53044746

Peakohtunik                           Mehis Merilaine         - 5018259

Võistluse korraldaja               Piret Reinfeld             - 5042105