Ridala 27. Jüriöö jooks

P 23.04.2023
Haapsalu Panga Spordihoone
Spordialad
Jooksmine
Kontaktisik
Sander Siht
Kontaktisiku telefon

Ajakava

RIDALA 27. JÜRIÖÖ JOOKS-MATK (4,0 KM)
¤ Teekond – Start Panga spordihoone ja finiš Parila vana koolimaja.
¤ Ridala Jüriöö jooksu eesmärgiks on propageerida jooksu- ja liikumisharrastust igas vanuses elanikele ja edendada peresporti. Jätkata pika ajalooga spordisündmuse traditsiooni ja pakkuda huvi osalemiseks ka järgnevatel aastatel. Selgitada kiiremad raja läbijad ja kiireim mees ja naine.
¤ Aeg, koht ja registreerimine
23. aprill, 2023. Registreerimise algus on alates 15:00 Panga Spordihoones, Panga tee 1. Võimalik ka eelregistreerimine e-mailile ridalask@gmail.com (nimi+vanus).
¤ Osalejad
Osa võivad võtta kõik soovijad. Alla 7-aastased lapsed tulevad rajale koos saatjaga. Ainult väikelastel lubatud tulla 3-rattalise rattaga, kaherattalise jalgrattaga raja läbimine ei ole lubatud ka lastele. Sõiduautodega ja ratastega rajal saatmine keelatud.
¤ Võistlussüsteem.
Iga võistleja saab osavõtukaardi, mis lõpukoridoris tuleb taskust välja võtta ja finišis anda ajamõõtjale aja kirjutamiseks kaardile. Lõpukoridoris möödumine ja jooksmine keelatud!
Aega mõõdetakse käsitsi ja jooksvalt.
¤ Võistlejatel arvestus järgmistes vanuseklassis, M ja N eraldi: kuni 8.a, 9-10. a, 11-12. a, 13-14. a, 15-16. a, 17-21. a, N22-34. a, M22-39. a, N35 ja vanemad, M40 ja vanemad
¤ Autasustamine.
Autasustamine peale võistluse lõppemist ja paremusjärjestuse selgitamist. Üldvõitjat meest ja naist autasustatakse karikaga. Iga vanuseklassi kolmele paremale medal ja diplom.
¤ Üritust toetab Läänemaa Spordiliit Läänela ja Haapsalu Linn.
¤ Tervisliku seisundi eest vastutab igaüks ise! Selga ilmastikule vastav riietus!
Ridala spordiklubi, peakohtunik Sander Siht telefon 53829697