Sinililleväljakutse

L 01.04.2023 - P 30.04.2023
Eesti
Spordialad
Jooksmine, Kepikõnd, Matkamine
Kontaktisik
Kaitseliit
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon

Ajakava

Aprill on kuu, mil me toetame ja tunnustame Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane. Aktiivselt liikuvad inimesed on seda traditsiooniliselt saanud teha sinilillejooksude raames. Tänavu lisandub Naiskodukaitse Harju ringkonna algatusel võimalus anda oma panus liikumisalase väljakutse raames. Kui virtuaaljooksu raames tuleb ettenähtud distants läbida ühekorraga, siis väljakutse pakub võimaluse olla aktiivne rohkem kui vaid ühel päeval.

1-23. aprillil toimuva sinilille väljakutsega on võimalik liituda Marathon100 veebilehel: ühiselt on kilomeetreid veelgi lõbusam koguda, ent selle käigus ka värskes õhus viibides oma füüsilist ja vaimset tervist turgutada. Mitu kilomeetrit väljakutses kokku kogume ja mitu ringi Eestile virtuaalselt koos peale teeme, arvestades, et Eesti välispiir on 754 kilomeetrit pikk?

Väljakutses osalemine on väga lihtne – registreeri end Marathon100 veebilehel https://marathon100.com/, maksa osavõtutasu 10 eurot, liigu 1-23. aprillil võimalikult palju jala, fikseeri enda läbitud kilomeetrid kas spordikella, sammulugeja või mobiilirakendusega, sisesta oma tulemused veebi.

Täpsema juhise leiad samuti Marathon100 veebist (vaata siia). Kampaania lõppedes loositakse kõigi osalejate vahel välja vahvaid meeneid ning igaühel on võimalik välja printida oma isiklik diplom. NB! Väljakutsel ei ole medalit.

Väljakutse raames ei ole kohustust läbida ülaltoodud kuupäevade jooksul kindel arv kilomeetreid, iga osavõtja saab seda teha oma äranägemise järgi.