Eesti Paralümpiakomitee meistrivõistlused kiirmales ja kiirkabes 2021

Вс 28.11.2021
Endla 59
Spordialad
Kabe, Male
Kaia Kollo
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon
Kodulehekülg

Ajakava

REGISTREERIMINE


Muu info

COVID-19 reeglid:

 

  1. Kõik alla 12-aastased (vanus 0-11) osalejad.

  • Piirangud puuduvad: COVID-tõendit ega negatiivset testitulemust esitada vaja ei ole.

 

  1. Kõik vanuses 12-18 ja 2021/2022 õppeaastal 19-aastaseks saavad noored

  • Ei pea esitama COVID-tõendit ega negatiivset testitulemust, kui nad õpivad üldhariduskoolis või kutseõppeasutuses ja neil ei esine haigusnähte.

 

  1. Kõik vanuses 18+

  • Kontrollitud tegevustes osalemiseks peavad täisealised olema vaktsineeritud, vaktsineerituga võrdsustatud või COVID-19 haiguse läbi põdenud. Negatiivsest testitulemusest osalemiseks ei piisa.

 

  1. Erandid erivajaduse/puudega vanuses 18+ osalejatele.

Milliste erivajadustega inimesed EI PEA esitama COVID tõendit?

  • Kui inimene ei saa meditsiinilistel põhjustel vaktsineerida ehk tal esineb vastunäidustus vaktsineerimisele (nt tal on anafülaksia ehk tugev allergiline reaktsioon mõnele vaktsiini koostisainele, varem esinenud kapillaaride lekke sündroom vms), on tegevustes osalemiseks võimalik kasutada arsti tõendit. COVID-19 vaktsineerimise vastunäidustuse tuvastab arst ja dokumenteerib rahvusvahelise haiguste klassifikatsiooni (RHK-10) koodiga, mille alusel saab ta väljastada paberil tõendi.

 

  • Tuleb tähele panna, et mainitud arstitõend alusel saab kontrollitud tegevustes osaleda vaid siseriiklikult, välisriigis tuleb lähtuda sealsetest piirangutest ja nõuetest. Tungivalt on inimestel, kes ei saa end meditsiinilistel põhjustel vaktsineerida soovitatav tegevustes osalemisel kasutada nakkusohu vähendamiseks ka isikukaitsevahendeid, näiteks FFP2 või FFP3 respiraatorit.

 

  1. Kuna koos on palju erinevas vanuses puudega ja puudeta inimesi, siis palume kanda maski nii palju kui võimalik.