Veskimöldre Kahe Silla Uusaastajooks 2024

Пн 01.01.2024, 12:00
Veskimöldre
Spordialad
Running
Sirlet Juus
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon

Ajakava

 

Veskimöldre Kahe Silla Uusaastajooks 

Aeg: esmaspäev, 01.01.2024 kell 12:00
Distants: 4,6 km
Start: Veskimöldres Linnumarja tänava lõpus kergliiklusteel (Saue vald)
OSALEMINE:   TASUTA

JUHEND

Veskimöldre Kahe Silla Uusaastajooksu eesmärgiks on pakkuda kohalikule ja ümberkaudsele elanikkonnale tasuta võimalust aktiivseks ajaveetmiseks oma kodukohas, propageerida sportlikku eluviisi ja aidata kaasa kogukonnatunde tekkimisele. Soovime pakkuda võimalust veeta aasta esimene päev, mil justkui kogu maailmas ei toimu mitte midagi, sportlikult koos oma kõige kallimate pereliikmete, sõprade ja uusaasta lubadustega. 

Ikka selleks, et uus aasta saaks õiges suunas jooksma lükatud!

 

Aeg ja koht

Veskimöldre Kahe Silla Uusaastajooks toimub kord aastas alati 1. jaanuaril. Stardi- ja finišipaik asub Veskimöldre 2 uusasumis Linnumarja tänava lõpus kergliiklusteel. 

Stardipaika kogunemine kell 11:30. Start antakse lippude vahelt kell 12:00. Finiš suletakse finišikaare all kell 13:00. Autasustamine viiakse läbi poodiumil vahetult pärast kolme väledama mehe ja naise finišeerumist, et vältida külmetamist. 

Osavõtjad ja registreerimine

Veskimöldre Kahe Silla Uusaastajooksule ei pea eelnevalt ega kohapeal registreerima. Osa võivad võtta igas vanuses kõik soovijad (nii jooksjad, kepikõndijad kui ka käijad), kelle füüsiline vorm on  raja läbimiseks piisav. Iga osavõtja vastutab oma tervisliku seisundi eest ise. Jooksust osavõtt on kõigile TASUTA.

Jooksurada

Rada kulgeb mööda Pääsküla jõe äärset kergliiklusteed, ületades ühel jooksuringil 2 korda sildasid (kokku 8 korda). Rada on laugete kurvide ja lamedate tõusudega. Jooksuraja ühe ringi pikkus on 1,15 km. Läbida tuleb 4 ringi ehk siis kokku 4,6 km. Iga osaleja loeb ise oma ringe. Rada on tähistatud suunaviitadega. Jooksu liidri ees sõidavad jalgratturid, et näidata jooksjale teed, anda teistele  märku, et liider on tulemas ja paluvad vabastada rada. 

Finišeerumine

Finišeerutakse pärast viimast sillaületust finišikaare all. Kõiki lõpetajaid ootab finišis meeleolumuusika, soe jook ja väike maius. 

Ajavõtt

Veskimöldre Kahe Silla Uusaastajooks on ilma ajavõtuta jooks. Iga osaleja võtab soovi korral ise endal aega. Erandiks on kolmel esimesel naisel ja kolmel esimesel mehel kohtunikepoolne stopperiga ajavõtt, et selgitada välja paremusjärjestus poodiumil autasustamiseks. Palume kolmel kiiremal mehel ja naisel pärast finišeerumist öelda kohtunikule oma nimi ja jääda autasustamisele.

Autasustamine

Autasustatakse kolme väledamat naist ja kolme väledamat meest medalite ja esemeliste auhindadega. Parimad selgitavad välja kohtunikud. Auhinnad paneb välja Karia Market ja korraldaja. Autasustamine toimub vahetult pärast kolmanda naise finišeerumist.

Parkimine ja WC

Autosid ei saa parkida stardi-finišiala vahetus lähedusse. Lähim parkla asub Laagri Kooli Möldre maja ees aadressil Veskirahva pst 21. Palume eramajade ette mitte parkida. WC asub koolimaja spordihoones 1. korrusel. 

Ohutus!

Jooksu korraldajad garanteerivad lükatud lumega jooksuraja. Vastavalt ilmastikuoludele võib rada siiski olla libe, eriti sildadel. Palume kasutada vastavaid jooksujalanõusid.

Palume jooksu ajal ohutuse huvides KINDLASTI MITTE minna sildade alla! Täiskasvanutel palume KINDLASTI JÄLGIDA lapsi, et nad sildadele turnima ei läheks. Iga osaleja vastutab ise oma turvalise liiklemise eest!

 

Meditsiiniline abi

Meditsiiniline abi asub stardi-finišialas kõigile nähtavas kohas. On tagatud abi andmine kergema õnnetuse või halva enesetunde korral. Märgates rajal abivajajat, palume osalejatel teatada sellest korraldajatele või hädaabinumbril 112.

Korraldajad

Sirlet ja Aivar Juus
Veskimöldre elanikud
MTÜ JOJOJO

Rajakaart