"Liigume Vapramäele"- Tartumaa Liigub IV etapp

Sun 28.04.2024, 12:00
Vapramäe Loodusmaja
Spordialad
Cycling Mountain Bike, Matkamine, Nordic walking, Running
Kontaktisik
Martin Thomson
Kontaktisiku e-post
Kontaktisiku telefon

Ajakava

Tartumaa Spordiliit, Nõo Spordikool ja SA Elva Kultuur ja Sport kutsuvad 28.aprillil liikuma. Start kell 12.00 Nõo Vallamaja ning Elva Spordihoone eest, soojendus algab kell 11.50. Finish – Vapramäe Loodusmaja ees (avatud 12.00-14.00). Finishis lastele üllatus!

 

Liikumisaasta tõi Tartumaale 2023 aastal sarja, kus läbi aasta toimus üritus “Tartumaa Liigub ”. Kogupere liikumissari, mille raames on kaheksas omavalitsuses võimalik nautida kaheksat erinevat liikumisviisi. Sel aastal andis Liikumisaasta teatepulga üle Kultuuririkkuse aastale, kuid "Tartumaa Liigub" sari sai sellest ainult hoogu juurde.

Liikumine ja kultuuririkkus on ühendatud Tartumaa Liigub IV etapil, mis toimub 28. aprillil ning toob osalejad Vapramäele mõnusale matkale erinevate liikumisviise harrastama. Oodatud on jooksjad, kepikõndijad, ratturid, rulatajad lastega pered. Igaüks liigub nii nagu talle meeldib! Vapramäele jõudes ootavad osalejaid kuum tee ja kringel ning erinevate tantsukollektiivide etteasted.

Tule osale vabalt valitud liikumisviisil!

AEG : 28. aprill
START : 12:00 Nõo Vallamaja ja Elva spordihoone juurest- toimub ühistart ratturitele, jooksjatele, kõndijatele jt. Soojendus algusega 11.50.
RADA: Nõo 4,1 km ja Elva 5,3 km
TEGEVUSED: Nii Nõost kui Elvast on võimalik Vapramäele liikuda vabalt valitud viisil. Vapramäele jõudes ootab kringel ja tee ning esinevad erinevad tantsukollektiivid. Samuti on võimalik tutvuda Vapramäe Loodusmajaga.

Ajavõttu ei toimu, oluline on liikumisrõõm! Oodatud on nii lapsed, koolinoored, eakad kui ka täiskasvanud. Alla 10-aastased tohivad startida vaid vanemate loal!

REGISTREERIMINE:
https://forms.gle/egpGYMHU6aXw4QKfA
OSAVÕTUTASU PUUDUB!